17. kesäkuuta 2016

HAUSKA TÄTI, TUO TÄTI MOONIKA!

Lasten kevätjuhlista en ole sen koomin ehtinytkään kirjoitella vielä. Juhlat juhlittiin toukokuussa ja toivotettiin tuleva kesä tietysti tervetulleeksi. Meillä lapset ovat eri ryhmissä, joten kahdissa juhlissa oltiin mukana. Tytön 4-5 -vuotiaiden Hukkien ryhmä esitti hauskan täti moonika  esityksen , missä vuorotelleen heilui niin kassii, sulka jos peppukin. Esityksiä oli muutama ja viimeiseen leikkiin pääsi vanhemmat ja katsomosta seurannut velikin mukaan. Oikein hauskat juhlat!

 Olen huomannut, että Zoe on tosi kiinnostunut esiintymään, olemaan esillä joskin sääntöjen noudattaminen toisinaan tuo vielä tuskaa matkaan. Hän on tomera ja päättäväinen nuori neiti. Kunnon täti moonika. Zoe tykkää valita vaatteitaan itse ja toisinaan ei tekisi millään mieli vaihtaa yökkäriä päälle. Käytiinkin muutama viikko sitten valkkaamassa mieluisia kesä yökkäreitä ihan Hennesiltä ja Frozen aiheiset yöppämekothan sieltä valikoitui. Päivän vaatteina meillä tässä asussa Papun kaunis ja oversize mallinen Pool Paita  sekä Gugguun kaksiväriset leggingsit. Asusta kivan tekee juurikin sen yksinkertaisuus. Papun lätäkkötoppeja meillä onkin ollut aikaisemmin ja tälläkin kertaa huomasin mallistosta vaan kauniit topit. Harakanpesän Marika kuitenkin suositteli meille tätä paitaa ja olihan se päällä ihan erihieno verraten nettikuviin tai rekillä notkumassa.
Täti moonika lähettää lukijoille iloisia terkkuja ja jatkaa päättäväiseen malliinsa menoaan. Tänä kesänä meillä on edessä vielä Tytön 5 -vuotis synttärit ja syksyllä päiväkodissa aloitetaan uudessa isompien ryhmässä. Vaude! Missä mun vauva on joka juuri hetki sitten syntyi.

Olet tärkeä  äidille.


-Rea

2 kommenttia:

  1. Minéakin melkein aina valitsee itse mitkä vaatteet haluaa laittaa päälle :) Ihana tuo Papun toppi! Oikein hyvää viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3