8. kesäkuuta 2016

MITÄ PAKKAILET KESÄLLÄ MATKAKASSIIN?

Postaus on tehty yhteistyössa Harakanpesä Shopin kanssa ja sisältää mainoslinkkejä. Osa kuvien vaatteista saatu bloginäkyvyyteen. 


Hei, jokos teillä on lomat alkaneet? Meidän loma starttailee tänään ja suuntaamme lentäen lomailemaan ensi viikolla. Vaikka matkaamme tällä kertaa vain Suomen sisällä loman viettoon, tulee kahden lapsen äidin pikkasen kuitenkin keskittyä pakkailuun. Jos määränpäässä on pyykinpesu mahdollisuus, niin silloinhan pääsee hieman vähemmällä vaatemäärällä. Tosin, ei lomalla taida jaksaa miettiä vaatepyykkiä.
Ensi viikolle on luvattu suht lämmintä koko Suomeen, vaikka lämmöstä  ollaan jo saatu nauttia lähes koko alkukesä niin kyllähän se on aivan eri ilo istahtaa rantatuoliin kun on lomalla. Lomalla tai ei, esittelen tässä muutamia juttuja meidän matkakassin sisällöstä. Toppeja ja shortseja. Puuvillaa ja kevyttä, kestävää materiaalia. Hauskoja kesäisiä kuoseja sekaisin!

 Nämä Tytöllä päällä olevat Vimman shortsit on helppo puhdistaa hiekasta, sillä pinta on hieman "kovempi" kuin ihan perus trikoissa. Nämä tyylikkäät shortsit sopivat minusta myös kesän juhliin jonkun juhlavan paidan pariksi, mikäli ei aina jaksa pukea pikkuneitejä mekkoihin! Varma valinta! Ja edullisetkin... VIMMAN rinkeli shortsit tästä

 Papun topeista tuli meidän suosikit. Huomaathan, että mitoitus on hieman reilua. Molempien lasten topit on kokoa 98/104. Mittaa muksuilla on noin 103-106 senttiä.

 Papun vaatteiden laatu lämmittää silloinkin kun aurinko ei paista. Eipä tule nukkaa ja saa pestää kovemmissakin asteissa. Printit eivät lohkeile ja värit pysyy kirkkaana. Suosittelen! Matkalaukkuun, rantakassiin ja ei muutakun matkaan! Toppi treasure tästä<3 

 Minimiehen mini shortsit on Mainion, klik verkkokauppaan . 
Mikro-shortsit sopii tietysti myös pojille, kuumempien päivien pelastus! Helppo pukea ja riisua rantaelämän vauhdissa!

 Eli matkakassiin viikon lomalle lähtee mukaan, toppeja, shortseja, rentoja leggingsejä, muutama lämpimämpi paita, tytölle helppoja hamosia, hattuja tietysti...

Lapsille olen pakannut hieman korkeamman suojakertoimen aurinkorasvaa. Lasten rasva on suihkutettavaa ja kuivuu nopeasti. Anna rasvan imeytyä hetki iholla ja pue sitten puhtaat vaatteet päälle. Näin vältyt rasvatahroilta. Aurinkorasvan tuoksu nyt vaan on ihan parasta! Muistakaa myös aurinkolasit, lentokoneen ikkunoistakin on paljon kivempaa katsella kun on lasit päässä. Sitten pitää muistaa muutama tärkeä lääke ja loput mitä jää voi ostaa kohteesta kuin kohteesta. Kesällä pakkaaminen on mukavaa ja rentoa.
Loppuun heitän teitä vielä alekoodilla joka on voimassa tänään keskiviikkona 8.6 ja huomenna torstaina 9.6 , koodilla HARAKANKESA saat -15% kaikista lyhythihaisista paidoista, mekoista, housuista/shortseista. Kaikki merkit (ei koske Vietto merkin mallistoa)! Ole nopsa ja nappaa omat, Kauppaan tästä .


Ihanaa viikon jatkoa!-Rea

1 kommentti:

  1. Hyvää lomaa teille :) Meillä on vielä muutama viikko jäljellä lomaan :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3