21. heinäkuuta 2016

LIL DECORIN IHANUUDET JA ALEKOODI

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ. YHTEISTYÖ LIL DECORIN KANSSA, KUVIEN TUOTTEET SAATU BLOGINÄKYVYYTTÄ VASTAAN.

Moikka! Instgrammissani olettekin ehkä jo huomanneet meille saapuneet Lil Decorin ihanuudet.
Lil Decor on uusi lastenhuoneiden sisustus- ja lifestyleliike. Kaunis kivijalkamyymälä sijaitsee Turussa ja  verkkokauppaan pääsette yllä linkin osoitteesta. Lil Decor avasi ovensa reilu viikko sitten ja tutustuin heti heidän kauniiseen valikoimaan. Kuten Lil Decorin kotisivuillakin kerrotaan myymälän valikoima sopii hyvin antamaan persoonallisuutta lastenhuoneisiin sekä kauniita yksityiskohtia muutoin pelkistettyyn ja minimalistiseen sisustukseen. 
Meillä lastenhuoneessa asustaa pian viisivuotias tyttö ja reilu kolmevuotias poika. Löysin Lil Decorin valikoimasta heti kauniita sisustusjuttuja juurikin neutraaliin unisex lastenhuoneeseen. Tietysti valikoimassa on myös niitä ylisöpöjä tyttöjuttuja, kuten nukensänkyjä sekä pojille sitä kaunista sinistä...
 KG DESIGNIN pilvitabletteja saa monessa värissä. Meillä tabletti pääsi lastenhuoneeseen niin askartelu- kuin muovailualustaksi. Helposti pyyhittävät tabletit sopii kauniisti myös keittiöön ja ehdottomasti myös isomman lapsen käyttöön.

 Kauniit Bloomigvillen salkut löysivät heti tiensä leikkeihin  ja niistä innostuttiin paljon. Pojan salkkuihin eksyi Turtles-hahmoja, kun taas Zoe säilöö salkkuunsa askartelujaan. Salkkuja on pakkauksessa kolme ja ne ovat kaikki hieman erikokoisia. Värivaihtoehtoina tämä kaunis minttu , sekä sinistä ja vaaleanpunaista. Salkut saa helposti kiinni ja auki pienen lukon avulla.

 Sisustusvimman iskiessä valitsin yhteistyön merkeissä meille myös muutaman Tellkiddon paperi tuotteen. Lastenhuone sai uuden printin sänkyjen ylle sekä kestävän paperipussukan unikavereille.
Tellkiddon valikoimaan pääset tästä. 

Fiiliskuvien myötä tarjotaan kaikille lukijoille alekoodi Lil Decorin verkkokauppaan, koodilla 07MAMINAARTEET , saatte -15% koko valikoimasta ( ei koske mrs. mighetton valikoimaa ) Verkkokauppaan ja ostoksille TÄSTÄ . Koodi on voimassa 26.7. 23:59 saakka.


Ihanaa kesäiltaa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3