1. heinäkuuta 2016

VIIKOT LYHYITÄ, TUNNIT PITKIÄ.

Heippa, ihan pieni blogitauko oli paikallaan. Sillä en yhtään kerennyt menneen viikon aikana koneelle. Sen sijaan kameraan kyllä tallentui muistoja vesirokosta lomareissuun, Juhannusjuhlista arkeen. Illat on chillattu mieheni kanssa mikäli hän ei ole ollut töissä. Lämpimät terassijutustelut tai iltapalan nauttiminen yhdessä miehen kanssa on tosi tärkeitä. Tuolloin kumpikin unohtaa somettelun , blogit, pleikkaripelit jne. 
No tämän tästä. Juhannus vietettiin ihan nelisteen kotopuolessa Espoossa. Viikkoa ennen matkasimme Ouluun kotikonnuilleni ja matkaväsymys painoi kummasti. Hektinen viikko mummollassa verotti ainakin meitä vanhempia. Loman jälkeen tarvii lomaa.


 Tässäpä kuitenkin kaunista laineiden liplatusta, kesähelteestä nauttimista. Ajan voisi pysäyttää. Kuvat on Juhannuspäivältä ja empä muista milloin viimeksi Juhannuksena olisi ollut näin kauniit ja lämpöiset ilmat. Matinkylän rantaa suosittelen sen rauhallisuuden vuoksi, sekä tilavan ja kauniin kahvilan jätskit on ihan parasta.

Lähes jokaisena iltana olen ollut jollain tapaa poikki, väsynyt, illan viimeiset tunnit vilkkaiden lapsien kanssa on joskus todella pitkiä, joskin viikot ja vuodet lyhyitä.


Ihanaa viikonloppua meiltä!-Rea

1 kommentti:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! :) Täällä tuntuu enemmän syksylle, ainakin tänään :) Hyvää viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3