5. elokuuta 2016

HAPPY BIRTHDAY
Viime sunnuntaina juhlimme rakkaan tyttömme viisivuotis juhlia. Kekkereihin kutsuimme meille tärkeät ystävät, perheenjäsenet, pienet ja isot kaverit. Kuvissa tunnelmia, leipomuksia, rakkautta ja kaunis kesäpäivä. Meillä oli niin kivaa.
Synttärijuhliin sain apua äidiltäni joka saapui Oulusta saakka juhlimaan sekä leipomaan. Ystäväni valmisti jälleen kauniin ja maukkaan kakun. Kakun leikkauksen ja laulujen jälkeen lapsille oli luvassa hieman juhlaohjelmaa.
Otin yhteyttä Lillamillan tiimiin ja sieltä sainkin kattavan ohjelmiston kekkereillemme. Lillamillasta voit tilata ohjelmaa lasten juhliin aina koristeluista, kakuista leikkeihin saakka. Lillamillan Milla saapui meille jututtamaan lapsia sekä maalaamaan jokaiselle naperolle mieluisat ja niin kovin näyttävät kasvomaalaukset!
Tsekkaa ihmeessä Lillamillan kotisivut. Kalenterista saa vapaita aikoija suht nopeallakin varoitusajalla, mutta toisaalta kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Lapsille tuotiin juhliin myös erilaisia naamiaisasuja, keijujen siivet olivat tietysti hitti! Juhlien hintahaitari vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan. Voit siis itse valita millaista ohjelmaa kaipaat, ryhmän iän ja intressien mukaan. Hauskaa ja helppoa!


Aurinkoista elokuuta kaikille! Lisää kuvia instassa.

-Rea

3 kommenttia:

Jokainen kommentti on ilo minulle <3