3. syyskuuta 2016

KUTSU KURKKAAMAAN KAUNEVEA

Iloista iltaa! Pian on taas aika pukea lämmintä päälle. Jotta säästyt syksyn ja alkutalven ensimmäisien kylmien aamujen kirpeydeltä kannattaa kauden lämpimät kimpsut hankkia jo pian. Suosikki liikkeessäni Harakanpesä shopissa on ensi keskiviikkona 7.9 kello 15-18 esillä Suomalaisen Kauneven ihan uudet luomumerinovillaiset vaatteet ja asusteet! 
Kauneven tämän syksyn ja talven värimaailmat näyttää olevan kuuminta hottia ja lisäksi vaatteet on valmistettu Suomessa. Aikuisille bongasin nättejä pipoja sekä huiveja. 
Lapsille minun hankintalistalla on villatakit tai villahaalarit, jotka aijon tänä kautena hankkia kyllä ennalta valmiiksi. Viime talvena pakkanen pääsi meidät jokseenkin yllättämään. Kauniita tupsupipoja löytyy perheen pienimmille monessa eri värissä, sekä ulkohaalarin tai takin päälle kietaistava huivi on kyllä ihan must hankintoja! Harakanpesässä voitte keskiviikkona tavata myös tekstiilisuunnittelija Tiina Taivaisen. Joten varmasti hauska iltapäivä tulossa. Ja kenties, jotain pikku alejakin näistä Kauneven uutuuksista voipi olla.
Yllärinä Harakanpesän Marika paljasti, että samaisena iltapäivänä hän saa pienen kuorman Vimman punapinkkiä lettileggingsiä joten kannattaa tulla hankkimaan niin lämmintä kuin lettiäkin.

Harakanpesä shop sijaitsee Eerikinkatu 9 Helsingin Kampissa.


Yhteistyössä Harakanpesä shop. Kuvat Harakanpesä shop ja Kauneve. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3