27. helmikuuta 2017

KAUNISTA LETTIÄ POJALLE JA VÄRI-ILOITTELU

Iltaa! Voihan droppien droppi sanoo varmasti moni tällä viikolla kun uutuuksia lastenvaate rintamalla pamahtaa eetteriin. Varmasti värikkäin ja raikkain mallisto joka julkaistaan tällä viikolla (huomenna tiistaina!!) on suomalaisen Mainion ss17 mallisto. Mainion valikoima julkaistaan taas useammassa dropissa eikä lasten vaatteissa vielä kaikki, vaan mallistosta löytyy varmasti upeita suosikkeja vaatekaappiin myös meille aikuisille. 
Zoe sai Harakanpesä shopista oversize paidan ja raikkaan keltaiset leggingsit tästä Mainion juuri julkaistavasta mallistosta. Arjen keskellä on välillä kiva ottaa rennosti ja yhdistellä eri värein sekä kuvioin. Oma vaatekaappini kun tunnetusti on melkein All Black, niin nautin siitä kun lapset antavat minun valita heille välillä tällaisia kauniita väripilkkuja :) hih! Muistatteko vielä viime kevään Mainion värikkään Visio kuosin , nämä uudet väriyhdistelmät vetävät varmasti vertoja nopeasti loppuunmyydylle Visio kuosille. Tsekkaa koko uusi mallisto tiistaina täältä. 
Reilu viikko sitten Harakanpesään saapui suosittua Vimman lettikuosia t-paitana. Mielestäni pojalle sopii ehdottomasti paremmin tämä tyylikäs lettikuosi yläosaan kuin housuna. Ihana kesäpoitsu täällä moi! 
Ja, ette varmaan missanneet Papun droppia viime viikolla? Suosittuja polvipaikkaleggareita saapui uusissa väreissä, joista tätä keltaista / solar väriä ei voi varmaankaan näin kevään korvalla vastustaa! Meillä paikkaleggingsejä löytyykin jo useassa värissä joten tällä kertaa valitsin hankkia pojalle nämä vaaleanharmaat baggy pantsit. Väri ja materiaali yllätti jälleen positiivisesti, kun näin nämä livenä Marikan shopilla. Mekkoja, paitoja ja muutamia ihania kesävaatteitakin on jo saatavana!
Valikoimaa on siis hurjasti. Näiden merkkien vaatteet kestää pesuja ja kulutusta. Lisäksi niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo kun vaate on kiertänyt lapselta toiselle. Mitoitus on paikkaansa pitävää ja etenkin Papun tuplakoot antavat pitkän käyttöiän vaatteelle. Olen varmasti tästä ennenkin maininnut :) Lastenvaateharrastelijana voin sanoa, että  en pettynyt valikoimaan tälläkään kertaa. 
Niin ja toki sain hankittua jotain kivaa itsellenikin siitä sitten omassa postauksessa myöhemmin. 
Zackin paita on kokoa 110 , ja housut 98/104 (vastaa enemmän kokoa 104) . Zoen setti 110/116. Molemmilla muksuilla mittaa tuuman alle 105cm.

Hyppää huomenna näppäimiin ja kurvaa Eerikinkadulle shoppiin tai nettiin Harakanpesäshop.fi

Vaatteet saatu blogin kautta/ yhteistyö 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3